Χάμες Ροντρίγκες: Αδιόρθωτος! Οι τρεις απίστευτοι όροι που έβαλε στην Μπόκα για να υπογράψει

Χάμες Ροντρίγκες
eurokinissi

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όμως για να συμβεί αυτό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έχει θέσει τρεις όρους που πρέπει απαραιτήτως να γίνουν δεκτοί από την ομάδα της Αργεντινής.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει αποφασίσει να τον κάνει παίκτη της και του έχει καταθέσει την προσφορά της, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει και τη φανέλα της.

Όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποδεχθεί τους τρεις απαράβατους όρους που της έχει θέσει ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος φυσικά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κοιτάζει πάντοτε να είναι ο ίδιος καλυμμένος.

Οι όροι του Χάμες

Ο πρώτος όρος έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει αντίθετη την διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς. Με λίγα λόγια ο Χάμες θέλει να πάρει τη φανέλα… σπίτι του και να έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του.

Ο δεύτερος όρος είναι αυτός της… κάλυψης με συμβόλαιο τουλάχιστον 3 χρόνων. Ο Χάμες είναι ήδη στα 31 του και θέλει να εξασφαλιστεί, προκειμένου να βρει την ηρεμία του και να παίξει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Ο τρίτος όρος που μοιάζει να είναι και ο πιο δύσκολος, είναι αυτός που αναφέρει ότι σε περίπτωση πρότασης από ευρωπαϊκή ομάδα, θα μπορεί να αποχωρήσει από την Μπόκα ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση λογικά θα υπάρχει και η ανάλογη αποζημίωση για την αργεντίνικη ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News