ΑΕΚ Μεταγραφές: Τελευταίο... τσεκ στην Ελλάδα

Ο Λουίς Πάλμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη καθώς σχετίζεται και με αυτή του Φαν Φέερτ. Διαβάστε στην SportDay της Δευτέρας (12/6).

Σε διαδικασία μεταγραφικής σκέψης και διεξαγωγής συνεχούς έρευνας βρίσκεται η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, αλλά δίχως να βιάζεται καθώς -έχοντας ένα πολύ μεγάλο βασικό κορμό παικτών– αυτό που πλέον ψάχνει είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά κι όχι άλλα συμπληρώματα, τα οποία καμία ανάγκη δεν έχει.

Ωστόσο γίνεται κι ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα στην εγχώρια αγορά για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν περιπτώσεις που είτε για το παρόν, είτε για το μέλλον, θα μπορούσαν να προχωρήσουν για την ομάδα και να ενταχθούν σ’ αυτήν. Για παράδειγμα ο νεαρός αμυντικός μέσος του Βόλου, Δημήτρης Μεταξάς, είναι ένας παίκτης, τον οποίον η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο και σκέφτεται την απόκτησή του ώστε να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα.

Όσον αφορά στην πρώτη, απ’ τη στιγμή που δεν φαίνεται ιδιαίτερη επιθυμία να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ιτούρμπε, ο οποίος έχει αυτοπροταθεί, ως περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει άμεσα λογαριάζεται μόνο αυτή του Λουίς Πάλμα του Άρη. Ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής κι αυτό ακριβώς είναι που ψάχνει ο Αλμέιδα.

Όμως δεν είναι μία εύκολη περίπτωση απ’ τη στιγμή κατά την οποία ο Άρης έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη αξιώνοντας το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει. Προφανώς στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι αυτό το ποσό δεν πρόκειται ποτέ να το βρουν από ελληνική ομάδα, ωστόσο ποντάρουν σε προτάσεις απ’ το εξωτερικό. Αν δεν έρθουν αυτά τα χρήματα, τότε ίσως υπάρχει η προοπτική για συζήτηση με την ΑΕΚ, απ’ τη στιγμή που ο Άρης δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολλανδού στράικερ Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος ωστόσο έχει συμβόλαιο για επιπλέον μία σεζόν με την «Ενωση».

Υπό προϋποθέσεις κι εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης χαμηλώσει τον πήχη, θα μπορούσε να προκύψει ένα deal για να έρθει ο Πάλμα στην ΑΕΚ και να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο ο εξαιρετικός φορ και πρώτος σκόρερ του προπερασμένου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News