Άρης: Οι νέες εμφανίσεις και η «παραγγελιά» του Θόδωρου Καρυπίδη

facebook

Οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του Άρη έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι λεπτομέρειες στον σχεδιασμό και η επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη

Οι νέες custom εμφανίσεις του Άρη για την σεζόν 2023-24, που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες μέρες από τον Γιάκουμπ Μπράμπετς και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη και του γενικού διευθυντή της εταιρίας Δημήτρη Παναγάκου, έχουν προκαλέσει θετικά σχόλια.

Μετά από καιρό, ο Άρης έχει custom εμφανίσεις με ιδιαίτερο design για τη νέα σεζόν, με τέσσερις δημιουργίες για τους ποδοσφαιριστές και τρεις για τον τερματοφύλακα, από την Kappa, που θα είναι ο επίσημος χορηγός της φανέλαςγια τα επόμενα τρία χρόνια.

Η παρέμβαση Καρυπίδη

Στην επιλογή και τον σχεδιασμό είχε ενεργή συμμετοχή και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης απέρριψε άλλες προτάσεις για την τρίτη εμφάνιση και αποφάσισε την μπορντό χρωματική επιλογή. Επιπλέον στην τρίτη φανέλα μπήκε και μία χρυσή ρίγα που κάνει τη διαφορά με τις υπόλοιπες.

Σε κάποιες από τις εμφανίσεις, η ιταλική εταιρία που χρησιμοποίησε ανακυκλώσιμα υλικά, έχει τοποθετήσει χωρίς να φαίνεται με την πρώτη ματιά το όνομα Aris FC σε μοτίβο, που δίνει έναν χαρακτήρα στις φανέλες.

Ο Άρης συγκαταλέγεται στο elite club κορυφαίων συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων όπως: Εθνική Ιταλίας, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Napoli, Fiorentina, Monaco, Real Betis, Aston Villa, Genoa, Deportivo La Coruña, Leeds, Torino, Porto και εθνική Τυνησίας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News