Μάρκο Λιβάγια: Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα - Ποια ομάδα τον... περιμένει

AMNA/EPA

Ο Μάρκο Λιβάγια που έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ τη φετινή περίοδο, σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ομάδα που φαίνεται να εξετάζει την περίπτωσή του, είναι ο ΠΑΟΚ, που θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων!

Ο Μάρκο Λιβάγια εντυπωσίασε τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Στο κροατικό πρωτάθλημα κατάφερε σε 42 συνολικά συμμετοχές του να σκοράρει 21 φορές και να φτάσει στις 15 ασίστ. Επιδόσεις που όχι μόνο βοήθησαν την ομάδα του, αλλά και τον ίδιο για να φτάσει και πάλι να θεωρείται παίκτης επιπέδου εθνικής ομάδας.

Φαίνεται όμως πως σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν. Ένα από αυτά είναι και η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει σέντερ φορ. Για να γίνει όμως αυτό, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει έτοιμο ένα ποσό της τάξης των 3 εκατομμυρίων, καθώς ο παίκτης έχει ρήτρα 1,5 εκατομμύριο, ενώ θέλει άλλα τόσα ο ίδιος το χρόνο.

Στη Θεσσαλονίκη μπορεί να υπάρχουν ψίθυροι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως για την ώρα κίνηση δεν έχει γίνει. Οι παράγοντες της ομάδας το σκέφτονται και απομένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα κάνουν και την κίνησή τους ή όχι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News