Άρης: Η φημολογία για Καλαμάτα, ο Μαβινγκά και ο Μπακαγιόκο!

Eurokinissi

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά και η φημολογία φτάνει μέχρι την συνεργασία με ανταλλαγή παικτών και τεχνογνωσίας

Είναι προφανές τις τελευταίες μέρες πως ο διοικητικός ηγέτης του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να δημοσιοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά.

Στα πρόσφατα ταξίδια του στις ΗΠΑ, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έδινε πληροφορίες για τους ανθρώπος που συναντά. Αυτή τη φορά ο ισχυρός άνδρας του Άρη διαφημίζει τις επαφές του με τον Γιώργο Κρασσά.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Καλαμάτα και συγκεκριμένα από το «sportstonotο», αναφέρουν ότι αυτές οι καλές σχέσεις θα εξαπλωθούν και στις ομάδες τους.

Ήδη γράφτηκε η πληροφορία πως οι Γάλλοι Μαβινγκά και Μπακαγιόκο θα κάνουν το ταξίδι ππρος τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα στείλει παίκτες και ο Άρης στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Ο 23χρονος Ράντι Μαβινγκά έχει 54 συμμετοχές ως δεξιός μπακ με την Καλαμάτα, ενώ ο 28χρονος Τζούνιορ Μπακαγιόκο με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει 55 αγώνες με τέσσερα γκολ παίζοντας ως στόπερ.

Τι ισχύει τελικά από αυτά; Οι πληροφορίες από τα γραφεία της Αλκμήνης δείχνουν πως δεν θα αποκτηθούν οι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές. Αλλά δεν χρειάζεται να το δέσουμε και… κόμπο. Κι αυτό γιατί όντως φαίνεται ότι όντως οι σχέσεις των δύο παραγόντων μπορεί να φέρουν συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News