ΝΤΑΒΙΝΤ NTE XEA: Δεν πλήρωσε τους φόρους και κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του
Ενώ ο Νταβίντ ντε Χέα ήταν σε μια βραδινή έξοδο με τους συμπαίκτες του, η αστυνομία έπαιρνε το πανάκριβο αυτοκίνητό του για κατάσχεση επειδή δεν είχε πληρώσει τους φόρους.
Δεν εξελίχθηκε η βραδιά για τον Νταβίντ ντε Χέα τόσο καλή όσο θα ήθελε και η αιτία ήταν… το μυαλό του!
Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε για δείπνο με τους συμπαίκτες του σε εστιατόριο στο Μάντσεστερ αλλά όταν βγήκε έξω απο το μαγαζί, δεν έβρισκε το αυτοκίνητό του. Λόγω απλήρωτων φόρων, η αστυνομία του έκανε κατάσχεση στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα, ο Ντε Χέα να γυρίσει σπίτι του με ταξί.
Το σπορ αυτοκίνητό του, Aston Martin Vantage έχει κινητήρα 4.0 V8 510 ίππων και προέλευσης AMG (Mercedes), με τιμή εκκίνησης στα 140.000 ευρώ.
Ίσως μετά απο αυτό, δεν θα ξανά ξεχάσει να πληρώσει τους φόρους!
Man Utd star David De Gea has £150k Aston Martin Vantage CLAMPED for not having any tax after Ivy restaurant dinner
De Gea was forced to catch a taxi home from the upmarket venue pic.twitter.com/rNxAUfORKf
— Lilian Chan (@bestgug) August 11, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
