Ολυμπιακός: Έρχονται μέσω Βαρκελώνης, Μαρτίνεθ και Κορδόν - Η νέα ώρα άφιξης
Καθ’ οδόν προς την Ελλάδα είναι πλέον ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναμένονται στην χώρα μας περίπου στις 16.00. Μάλιστα κυκλοφόρησε στα social media και φωτογραφία τους από το αεροδρόμιο.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ που θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και αναμένεται να είναι στη χώρα μας, γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, τον συνοδεύει ο τεχνικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν.
Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν στο αεροδρόμιο, λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για τη Ελλάδα προφανώς. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Την Τετάρτη θα έρθουν στην Ελλάδα και οι συνεργάτες του και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά για να ετοιμάσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
It's official❗#Antonio_Cordon and #Diego_Martinez are traveling to Greece. Martinez will be the new #OlympiacosFC coach.
🔴🦁⚪ pic.twitter.com/zPA8JmSU83
— Charalampos Depastas (@Ch_Depastas) June 20, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
