ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στην Ιταλία ο Μπότο για τον Γκονζάλο Βιγιάρ
Οι «ασπρόμαυροι» κινούνται για τον 25χρονο Ισπανό χαφ της Ρόμα Γκονζάλο Βιγιάρ με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ταξιδέψει στην Ιταλία.
Μεταγραφικό ταξίδι φέρεται να έχει κάνει ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία. Η παρουσία του συνδέεται με τον Γκονζάλο Βιγιάρ.
Ο 25χρονος Ισπανός χαφ ανήκει στη Ρόμα και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός για έξι μήνες στη Σαμπντόρια και για έξι μήνες στη Χετάφε. Συνολικά μέτρησε 32 συμμετοχές όμως από αυτές μόλις οι 11 ήταν στο βασικό σχήμα και μόλις δυο οι 90λεπτες.
Συνολικά στην καριέρα του ο Βιλάρ έχει 64 συμμετοχές με τη Ρόμα, 39 με την Έλτσε, και 16 με τη Σαμπντόρια.
Τι γίνεται με τον Γκαμπαντίνι
Όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ βλέπει την υπόθεση Μανόλο Γκαμπιαντίνι να έχει «βαλτώσει» καθώς ο 31χρονος Ιταλός εμμένει στην απαίτησή του για τριετές συμβόλαιο.
Οι «ασπρόμαυροι» έχουν την Πέμπτη την πρώτη τους συγκέντρωση με φόντο την παρουσία τους στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στις 3 Ιουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
