ΑΕΚ: Πάντα στο κόλπο για τον Πάλμα

Ο διεθνής με την Ονδούρα μεσοεπιθετικός δύσκολα θα φέρει την πρόταση που περιμένουν στον Άρη και η ΑΕΚ καραδοκεί για να τον αποκτήσει. Διαβάστε στη SportDay της Πέμπτης (22/6).

Σε πόσο κομβική μονάδα θα μπορούσε να εξελιχθεί ο Λουίς Πάλμα για την ΑΕΚ, το ξέρει πολύ καλά ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος παρακολουθώντας τον φέτος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι ποδοσφαιριστής με πολύ σπουδαία προοπτική κι ότι δεδομένα χωράει στα πλάνα του και στο πώς αντιλαμβάνεται εκείνος το ποδόσφαιρο, αθλητικά και τακτικά.

Όταν, λοιπόν, είχε ερωτηθεί απ’ τους ανθρώπους της ομάδας για το αν θα έπρεπε να γίνει μία προσπάθεια για εκείνον, ο Αργεντινός κόουτς είχε απαντήσει απολύτως καταφατικά. Από κει και πέρα, ωστόσο, εμφανίστηκαν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες για να προχωρήσει το θέμα, οι οποίες σχετίζονταν με τις υπέρογκες απαιτήσεις που είχε η διοίκηση του Αρη και το οικονομικό ταβάνι που είχε ορίσει για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Όταν στο πρώτο άκουσμα η βασική αναφορά γίνεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που θα έμπαινε στη διαδικασία να καλύψει αυτό το ποσό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Όμως, ο καιρός περνά κι αποδεικνύεται ότι αυτά τα χρήματα που ο Θεόδωρος Καρυπίδης πίστευε ότι θα μπορούσε να βρει απ’ τις ενδιαφερόμενες ομάδες που εδράζονται εκτός της χώρας, είναι πολύ δύσκολο να έρθουν για παίκτη ελληνικού πρωταθλήματος που προέρχεται απ’ την Ονδούρα κι έχει μόλις μία πολύ καλή σεζόν στο ενεργητικό του, χωρίς ωστόσο κάτι ιδιαίτερο στην Ευρώπη.

Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για την απόκτησή του απ’ την ΑΕΚ, καθώς ήδη υπάρχει μία βάση συζήτησης. Η «Ενωση» θα μπορούσε να δαπανήσει ένα ποσό στα 2 εκατομμύρια ευρώ κι επιπροσθέτως να διευκολύνει τον Αρη με την παραχώρηση του Ολλανδού επιθετικού Τομ Φαν Βέερτ, εφόσον οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να τον θέλουν. Πρόσφορο έδαφος σίγουρα υπάρχει και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν αυτή η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει θετικά για τους νταμπλούχους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News