Κορδόν: Το μεγαλύτερο βήμα μου ο Ολυμπιακός - Μαρτίνεθ - «Ήρθα λόγω DNA»

Μαρινάκης Κορδόν Μαρτίνεθ Καρεμπέ
eurokinissi

Τι δήλωσαν Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά την επίσημη παρουσίασή τους από τον Ολυμπιακό παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ορεξάτοι και πολύ φιλόδοξοι εμφανίστηκαν στην επίσημη παρουσίασή τους από τον Ολυμπιακό οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο νέος αθλητικός διευθυντής και ο νέος προπονητής των Πειραιωτών αντίστοιχα εξήγησαν τους λόγους που είπαν ναι στην πρόκληση του Θρύλου και υποσχέθηκαν μια ομάδα που θα δίνει χαρά στον κόσμο της. Επίσης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία.

Κορδόν: Δουλειά και ταπεινότητα

Ο Αντόνιο Κορδόν δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον γιο του που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σ’ αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά στο ποδόσφαιρο. Πέρασα από πολλούς συλλόγους, ειλικρινά τώρα κάνω το μεγαλύτερο βήμα. Ο σύλλογος ξεπερνάει όλους τους προηγούμενους. Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο και τους τίτλους που έχω κατακτήσει στην πορεία μου. Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω στον πρόεδρο το πρότζεκτ για ενδεχόμενη συνεργασία δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, ήταν άμεση απόφαση.

Δεν έχω μετανιώσει φυσικά. Έχουμε έρθει εδώ να δουλέψουμε και να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Να συνεχίσουμε έτσι όπως έχει συνηθίσει ο σύλλογος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο και την πόλη υπάρχει μεγάλη χαρά και διάθεση. Ο κόσμος έχει όρεξη να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακό μεγαλύτερο. Με δουλειά και ταπεινότητα να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο και να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο».

Μαρτίνεθ: Η κατάλληλη πρόκληση την κατάλληλη στιγμή

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την οικογένειά του για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψω σ’ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Με το που μπαίνει κανείς στο αθλητικό κέντρο και τα γραφεία καταλαβαίνει το το dna, είναι dna νικητή. Βλέπω κόσμο με πάθος που θέλει μόνο να κερδίζει και να παίρνει χαρές. Ευχαριστώ επίσης τον Αντόνιο για την ευκαιρία που μου δίνει να δουλέψουμε μαζί και να χτίσουμε πράγματα μαζί. Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τίτλους και κατακτήσεις και να αφήσουμε θετική εικόνα με την παρουσία μας. Ο ίδιος και η ομάδα μου αισθανόμαστε φιλόδοξοι και χαρούμενοι και τη δέσμευση με αυτή την πρόκληση. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μας και το δεχόμαστε με μεγάλο κίνητρο. Πιστεύω ότι είμαστε γεμάτοι φιλοδοξία και όρεξη για σκληρή δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε ομαδικά. Να δώσουμε ώθηση να πάει ακόμα ψηλότερα η ομάδα. Γι’ αυτό όταν μας κάλεσαν εδώ να γίνουμε μέλη του θρύλου δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Είμαι γεμάτος όρεξη να αρχίσουμε σκληρή δουλειά και να κάνουμε βήματα για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε».

Και συμπλήρωσε ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός: «Ο λόγος που πείστηκα αμέσως να επιλέξω τον Ολυμπιακό ήταν αυτός ακριβώς. Ότι είναι απαιτητικός σύλλογος, ήξερα πόσο απαιτητικό dna έχει η ομάδα. Ξέρω την ανάγκη του συλλόγου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πιστέψαμε με τους συνεργάτες μου ότι ήταν η κατάλληλη ομάδα στην κατάλληλη στιγμή. Έχουμε φιλοδοξία να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση».

Ερωτηθείς για τη φιλοσοφία ποδοσφαίρου που θέλει να παίζει ο Ολυμπιακός που σχεδιάζει, ανέφερε: «Πάντα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Ομάδα γρήγορη και προσεκτική, με ενέργεια και ένταση, αλλά και ποιότητα ώστε να κερδίζει τα παιχνίδια. Να μπορούμε να διαφοροποιηθούμε στις διοργανώσεις. Μιλάμε πολύ για το στυλ. Για να κερδίσεις χρειάζεται να χρησιμοποιεί πολλά στυλ παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι να είμαστε μια ομάδα, μια ομάδα έξυπνη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News