Άρης Μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό Λορέν Μορόν

ΑΠΕ
Ο Άρης ετοιμάζεται να κλείσει και την εκκρεμότητα στην επίθεση με τον Λορέν Μορόν που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει και είναι σε καλό δρόμο.
Ο Άρης ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του και τον Λορέν Μορόν. Ο 29χρονος επιθετικός ανήκει στη Μπέτις από τον Ιανουάριο του 2018, και σε αυτό το διάστημα έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Εσπανιόλ και Λας Πάλμας.
Ο Μορόν έχει μετρήσει 134 αγώνες σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στο ισπανικό πρωτάθλημα με 25 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στην δεύτερη κατηγορία έχει γράψει 10 συμμετοχές με ένα γκολ.
Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Μορόν, Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε οι δυο πλευρές να μετουσιώσουν τα όσα έχουν συζητήσει σε συμβόλαιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
