ΑΕΚ - Σαχτάρ 2-0: Νίκη και στο δεύτερο φιλικό με νέα αποβολή για την Ένωση!
Ο Γαλανόπουλος… έπαθε Άμραμπατ και αποβλήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό, στο δεύτερο στη σειρά φιλικό της Ένωσης με τη Σαχτάρ με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν κυρίως «ρεζέρβες» και νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Τρομερά πράγματα στο δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ με τη Σαχτάρ, λίγο μετά το επιβλητικό 5-0 της… κανονικής ΑΕΚ πάλι κόντρα στη Σαχτάρ, αφού όπως συνέβη στο πρώτο με τον Νορντίν Άμραμπατ, η Ένωση δέχθηκε κόκκινη από νωρίς.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποβλήθηκε μόλις στο 8′ του αγώνα των αναπληρωματικών των δύο ομάδων με προπονητικό χαρακτήρα, που διεξήχθη σε δύο 35λεπτα. Μία απόφαση του διαιτητή που προκάλεσε ένταση και λίγο έλειψε να χαλάσει το φιλικό.
Κατά τα λοιπά, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 με γκολ των Μαχαίρα και Ραντόνια, ενώ είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
