Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 15.000 τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν
Περισσότερα από 15.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν προμηθευτεί οι φίλοι του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, κλείνοντας θέση στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Τεράστια η ζήτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-24, αφού μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στον εντυπωσιακό αριθμό των 15.000.
Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» αδημονούν έτσι ώστε να παρακολουθήσουν από το Γεώργιος Καραϊσκάκης τη νέα ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
Ο αριθμός έφτασε στα περσινά επίπεδα, με τον στόχο να έχει τεθεί στις 18.000, κάτι που αναμένεται να επιτευχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Καθημερινά, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00), ενώ ασφαλώς η διάθεση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org), όλο το 24ωρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ναν για το επόμενο τατουάζ του: «Τριφύλλι μαζί με ένα τρόπαιο, δεν θα φύγω σύντομα»
- Απολαυστικό video: Η πτήση της επιστροφής, οι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο και ο... ρεπόρτερ Καραχάλιος
- Παρασκήνιο: Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι κορόιδο για να την πατήσει
- Ολυμπιακός: Φόρτισε και το… πάουερ μπανκ!
- ΟΦΗ: Πανηγυρισμοί και σε κρητικό γάμο για την κατάκτηση του κυπέλλου
