Ντάνι Άλβες: Ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση αποφάσισε η δικαστής
Ο Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για βιασμό, θα δικαστεί για σεξουαλική επίθεση, μετά απόφαση της δικαστή που άσκησε ποινική δίωξη.
Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται από μια νεαρή γυναίκα για βιασμό, θα δικαστεί για σεξουαλική επίθεση, μετά την απόφαση που πήρε δικαστής που ασχολήθηκε με την υπόθεση, καθώς άσκησε ποινική δίωξη. Η εφημερίδα «Marca», μάλιστα, σε ρεπορτάζ της, αναφέρει πως η ανακριτική κατάθεση ορίστηκε για την Πέμπτη 3 Αυγούστου ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα.
Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκλεισε την έρευνα εναντίον του Άλβες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη γυναίκα. Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο «Sutton» της Βαρκελώνης στο τέλος του έτους και δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη, καθώς το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
