Τάσος Δουβίκας: Δύο γκολ σε φιλικό με την Εσπανιόλ, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε
Ο Τάσος Δουβίκας συνεχίζει να σκοράρει, κάτι που διαπίστωσε από πρώτο χέρι η Εσπανιόλ στη φιλική αναμέτρηση με την Ουτρέχτη.
Εξαιρετικός ο Τάσος Δουβίκας στη φιλική αναμέτρηση της Ουτρέχτης με την Εσπανιόλ, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει δύο τέρματα.
Στο 2ό μόλις λεπτό, ο Δουβίκας με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ στο 34′ διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Τον Δουβίκα υπενθυμίζουμε πως τον κοιτάνε αρκετές ομάδες με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με τον τεχνικό διευθυντή της Ουτρέχτης να τονίζει πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον 23χρονο, ενώ το ποσό που ζητά η ολλανδική ομάδα για να τον παραχωρήσει ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.
⚪🔵 Tasos Douvikas avança l’Utrecht després d’una badada de l’Espanyol. Gol matiner a l’Stadion Galgenwaard
📲 https://t.co/SvxPuWYEIK pic.twitter.com/kCoI9Aux7u
— Esport3 (@esport3) August 5, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λίβερπουλ: Η εξήγηση για την απόλυση του Σλοτ και οι έξαλλοι φίλαθλοι για τον Τσάμπι Αλόνσο
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Καλεσμένος των Τσέφεριν, Κελαϊφί στο πριβέ δείπνο της ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού
- ΠΑΟΚ: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε» αλλά αυτή τη φορά δε θα μείνουν ίδια...
- Roland Garros: Καταποντισμός των φαβορί! Χωρίς κάτοχο grand slam η 16άδα!
- Μάριος Οικονόμου: Σε κρίσιμη κατάσταση - Οι γιατροί προχωρούν σε εξετάσεις εγκεφαλικού θανάτου
