ΠΑΟΚ: Ανακούφιση με Στέφαν Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Σπλιτ
Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν το πρόσωπο της προπόνησης του ΠΑΟΚ που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (8/8) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο Αυστριακός που είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ισχίο από την προπόνηση της Δευτέρας, προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» ενόψει της αναμέτρησης στο Σπλιτ με τη Χάιντουκ το βράδυ της Πέμπτης, είναι «λευκό», και ο μόνος που είναι εκτός πλάνων είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο λόγω της αποβολής του από την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης με τη Μπεϊτάρ.
Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στη Θεσσαλονίκη την παραμονή του αγώνα, με το ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας να έχει οριστεί για τις 9:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Στις 11:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ραζβάν Λουτσέσκου και Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Σπλιτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- ΠΑΟΚ: Πρώην βοηθός του Λουτσέσκου απολύθηκε με κατηγορίες ξυλοδαρμού από την ομάδα του!
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
