Άρης: Πλάνο, πίστη και σιγουριά το τρίπτυχο του Τερζή - «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε»

Εurokinissi

Ο τεχνικός του Άρη Τόλης Τερζής δήλωσε εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών του και στο πλάνο που εκπόνησε για το ματς με τη Ντινάμο Κιέβου. «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Παίζουμε στο σπίτι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο», σχολίασε

«Γνωρίζουμε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Ντινάμο είναι έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και διακρίσεις. Στα αποδυτήρια αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια ως μια μεγάλη πρόκληση. Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Παίζουμε στο σπίτι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε τι ώθηση και τι δύναμη μας δίνει ο κόσμος μας. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχουμε δώσει, να μην κάνουμε λάθη και να έχουμε καθαρό μυαλό. Σοβαρά λάθη δεν συγχωρούνται σ’ αυτό το επίπεδο. Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στην Αραράτ. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια για να δείξουμε ότι ο Άρης είναι εδώ. Ελπίζω αύριο να βγούμε νικητές», σχολίασε με νόημα ο προπονητής ο Τόλης Τερζής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μάρτιν Μοντόγια κόντρα στη Ντινάμο του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

«Το πρόβλημα του Μπράμπετς είναι σοβαρό για μας. Ο Μόουζες ήταν αρκετά καλός στα παιχνίδια που έπαιξε κι έτσι πρέπει να δούμε πώς θα καλύψουμε τη θέση δεξιά στην άμυνα. Ο Μοντόγια έχει κάνει όλη την προετοιμασία, έπαιξε φιλικά παιχνίδια με την Μπέτις και τα εργομετρικά του έδειξαν ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Ο κόσμος θα μας βοηθήσει»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με την τεράστια ευρωπαϊκή του εμπειρία τόνισε ότι τα λάθη πρέπει να αποφευχθούν σ’ αυτό το επίπεδο και στάθηκε στην καταλυτική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο.

«Σ’ αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολο ματς ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Ντινάμο. Θα είναι δύσκολες και οι συνθήκες αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζω ότι από τα πρώτα λεπτά θα φέρουμε το παιχνίδι πιο κοντά σε μας, ώστε να διευκολύνουμε το έργο μας. Η αλήθεια είναι ότι κάθε λάθος τιμωρείται κι αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου από τα πρώτα λεπτά. Εκτιμώ ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας και είναι εξίσου απαραίτητο να λειτουργήσουμε σαν ένα».

Και κατέληξε: «Προφανώς δεν θέλαμε να γράψει η ιστορία αποκλεισμό από την Αραράτ και όντως αυτός μας γέμισε με πίεση. Φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα, έχουμε δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου αλλά και το όνομα του Άρη. Είναι αγώνες πρόκληση για μας. Όντως έφυγε ένα κομμάτι από την πίεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει. Απλά το άγχος που έχουμε θα πρέπει να μας κάνει πιο δημιουργικούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News