Ολυμπιακός Μεταγραφές: Προτάθηκε ξανά ο Ελ Γκάζι για τα φτερά - Πόσο τον απέκτησε η Αϊντχόφεν

Μετά το 2019, το 2020 και το 2022 ο Ανουάρ Ελ Γκάζι προτείνεται ξανά στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τα φτερά και την κορυφή της επίθεσης.
Μαζί με την απόκτηση αριστερού μπακ και κεντρικού χαφ ο Ολυμπιακός ψάχνει να δυναμώσει τα φτερά της επίθεσης. Και κατά πως φαίνεται επανέρχεται στο προσκήνιο ένας… φίλος από το παρελθόν. Ο Ανουάρ Ελ Γκάζι δεν είναι καινούργια περίπτωση, κάθε άλλο.
«Ερυθρόλευκο» παρελθόν
Έχει προταθεί κι άλλες φορές στον Ολυμπιακό ενώ το όνομα του 28χρονου σήμερα παίκτη έχει… παίξει το όνομά του και για άλλες ελληνικές ομάδες. Πέρυσι είχε προταθεί ξανά στους ερυθρόλευκους πέρυσι όταν ήταν να αποχωρήσει από την Άστον Βίλα για να καταλήξει εν τέλει στην PSV Αϊντχόφεν. Και το 2019 είχε προταθεί ξανά! Και το 2020 επίσης, πιθανότατα και σε άλλη μεταγραφική περίοδο.
Ο Ελ Γκάζι άρχισε να παίζει μπάλα στη Φέγενορντ και έχει περάσει από Σπάρτα Ρότερνταμ, Άγιαξ, Λιλ, Άστον Βίλα, Έβερτον και τώρα Αϊντχόφεν. Ο υψηλόσωμος (1,89μ.) Ολλανδός, με τις ρίζες από το Μαρόκο, παίζει και στα φτερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι δεξιοπόδαρος και σε όλη την καριέρα του μετράει 79 γκολ και 40 ασίστ σε 325 ματς όλων των κατηγοριών.
Τόσο κόστισε στην Αϊντχόφεν
Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 5 εκατ.ευρώ ενώ στην καλύτερή της φάση, τον Ιούνιο του 2021, είχε ανήλθε στα 13 εκατ. Το καλοκαίρι του 2022 η ολλανδική ομάδα τον απέκτησε δίνοντας ένα πολύ λογικό ποσό, μόλις 2,5 εκατ.ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεϊτέ: Η σκιά του περσινού εαυτού του και το κόστος για τον ΠΑΟΚ
- Εθνική Ελλάδος πόλο: Το ποσό που θα εισπράξει μετά την κατάκτηση του World Cup
- Πόλο γυναικών: Ασυναγώνιστη! Η συλλογή τροπαίων και μεταλλίων αυξάνεται!
- Ολυμπιακός: Πανέτοιμοι και χωρίς απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» εν όψει Ρεάλ
- Conference League: Δύο αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι πιθανότερες ομάδες για να φτάσουν στον τελικό