Χάρι Κέιν: Υπέγραψε ισόβιο συμβόλαιο με τη Skechers!

Ακόμη μία μεγάλη αλλαγή για τον Χάρι Κέιν, μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου. Οι δρόμοι του Άγγλου επιθετικού με τη Nike χώρισαν και υπέγραψε ισόβιο συμβόλαιο με την πρωτοεμφανιζόμενη στο ποδόσφαιρο, Skechers.

Ο Χάρι Κέιν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπάγερν φορώντας ένα ζευγάρι ολόλευκα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Όσοι έψαχναν να βρουν πάνω τους κάποιο γνώριμο σήμα, δεν τα κατάφεραν… Ο Άγγλος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Nike και όπως έγινε γνωστό υπέγραψε ισόβιο συμβόλαιο με την εταιρία Skechers, η οποία τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Η εταιρεία δεν είναι άγνωστη, καθώς έχει πολυετή εμπειρία στα παπούτσια, αλλά μόλις πρόσφατα ασχολήθηκε με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Όταν το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν με τη Nike ολοκληρώθηκε και η αμερικανική εταιρεία έθεσε ως προτεραιότητα να διατηρήσει κοντά της τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον Χάρι Κέιν, ο Άγγλος αποφάσισε να της πει οριστικά αντίο.

Έτσι, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Skechers, η οποία μέχρι στιγμής έφτιαχνε παπούτσια τρεξίματος και παπούτσια για γκολφ. Η εταιρεία μάλιστα, δημιούργησε ειδικά για τον Χάρι Κέιν το ολόλευκο ζευγάρι που φορούσε ο Άγγλος στην πρώτη προπόνηση με τη Μπάγερν, το οποίο ανέγραφε και την ημερομηνία 17.08.2023, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό τι σημαίνει η συγκεκριμένη ημερομηνία. Εικάζεται ωστόσο ότι τότε η εταιρεία θα ανακοινώσει και επισήμως τη συνεργασία της με τον 30χρονο επιθετικό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News