ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ χαρίζει χρήματα και γυρίζει στην Τούμπα
Ο Άκπομ ήρθε σε συμφωνία με την Μίντλεσμπρο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τούμπα με τη μορφή δανεισμού
Ο Τσούμπα Άκπομ κάνει το μεγάλο βήμα επιστροφής στην Τούμπα, με ΠΑΟΚ και Μίντλεσμπρο να είναι κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας για την μετακίνηση του Άγγλου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού. Ο 25χρονος στράικερ έδειξε την προτίμησή του στο να βρεθεί εκ νέου στη Θεσσαλονίκη, για μια δεύτερη συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αποδεχόμενος να μειώσει τις ετήσιες απολαβές του.
Η Μίντλεσμπρο είχε στα χέρια της προτάσεις δανεισμού για τον Άκπομ από την Τουρκία, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει πρόταση γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να καλύψει μέρος των ετήσιων απολαβών του παίκτη, που αγγίζουν το 1,2 εκ. Ευρώ. Όταν η Μπόρο κάλεσε τον ποδοσφαιριστή, εκείνος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου χαρίζοντας τα χρήματα που θα έπρεπε να καλύψει η Αγγλική ομάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως προτιμά να έχει μειωμένες απολαβές από το να βρεθεί στην Τουρκία.
Τα όσα έχουν συζητηθεί ανάμεσα στις τρεις πλευρές, θα πρέπει να πάρουν τη μορφή εγγράφων προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή του Άκπομ στη Θεσσαλονίκη. Στο συμβόλαιο δανεισμού αναμένεται να μπει ρήτρα που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα αγγίζει τα τρία εκ. Ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
