AEK Χρυσόπουλος: «Πέσε κάτω 7 φορές και σήκω 8»
Ο νεαρός Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά δεν συνδυάστηκε με νίκη, καθώς η Ένωση έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Ο ίδιος όμως έστειλε το μήνυμά του μέσω social media.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό και με το 1-1 στην δική της πρεμιέρα, ξεκίνησε με γκέλα τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγα ήταν τα θετικά στοιχεία για την ομάδα του Αλμέιδα, ενώ ξεχώρισε ένας παίκτης που έκανε το ντεμπούτο του.
Πρόκειται για τον νεαρό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, που πήρε το «βάπτισμα του πυρός», όμως χάθηκε και αυτός μέσα στην αναμπουμπούλα που έφερε το κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Ο ίδιος όμως με ποστάρισμά του στα social media έδειξε και την νοοτροπία που τον διακατέχει, καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «πέσε κάτω 7 φορές, αλλά σήκω 9».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
