Super League 1: Ξεσπιτώνονται Κηφισιά και Πανσερραϊκός
Οι εργασίες στα γήπεδα που δήλωσαν ο Πανσερραϊκός και η Κηφισιά δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αλλάξουν έδρα στους πρώτους εντός έδρας αγώνες τους. Διαβάστε στη SportDay της Κυριακής (27/08).
Αδύνατο κατέστη να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες στις έδρες του Πανσερραϊκού και της Κηφισιάς, οι οποίοι θα αναγκαστούν να δώσουν σε άλλες πόλεις τους πρώτους εντός έδρας αγώνες τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες, που ανέβηκαν απ’ τη Super League 2, είχαν πάρει ειδικό κλειδάριθμο στην κλήρωση ώστε να παίξουν εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια τους, αλλά ο χρόνος δεν έφτασε.
Τόσο το γήπεδο των Σερρών, όσο κι εκείνο της Καισαριανής, το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα η Κηφισιά, δεν είναι έτοιμα κι έτσι η Super League όρισε το Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός στην Τούμπα και το Κηφισιά-Ατρόμητος στη Λαμία!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
