Super League 1: Ξεσπιτώνονται Κηφισιά και Πανσερραϊκός
Οι εργασίες στα γήπεδα που δήλωσαν ο Πανσερραϊκός και η Κηφισιά δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αλλάξουν έδρα στους πρώτους εντός έδρας αγώνες τους. Διαβάστε στη SportDay της Κυριακής (27/08).
Αδύνατο κατέστη να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες στις έδρες του Πανσερραϊκού και της Κηφισιάς, οι οποίοι θα αναγκαστούν να δώσουν σε άλλες πόλεις τους πρώτους εντός έδρας αγώνες τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι δύο ομάδες, που ανέβηκαν απ’ τη Super League 2, είχαν πάρει ειδικό κλειδάριθμο στην κλήρωση ώστε να παίξουν εκτός έδρας τα δύο πρώτα παιχνίδια τους, αλλά ο χρόνος δεν έφτασε.
Τόσο το γήπεδο των Σερρών, όσο κι εκείνο της Καισαριανής, το οποίο έχει δηλώσει ως έδρα η Κηφισιά, δεν είναι έτοιμα κι έτσι η Super League όρισε το Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός στην Τούμπα και το Κηφισιά-Ατρόμητος στη Λαμία!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
