Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Γέντβαϊ - Πότε επανέρχεται
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί για περίπου δύο εβδομάδες τον Τιν Γεντβάι, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στο δικέφαλο.
Σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στα μετόπισθεν, αφού ο Τιν Γέντβαϊ θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.
Ο Κροάτης αμυντικός τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπράγκα και πέρασε εκτός.
Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και έχει ήδη αρχίσει θεραπεία. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, ο 27χρονος αναμένεται να επιστρέψει κατά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, χάνοντας τα δύο παιχνίδια των «πράσινων» με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό για την Super League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
