Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος φέτος – Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες»
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το παρών στην κλήρωση των ομίλων του Europa League κι έστειλε μήνυμα για τους «ερυθρόλευκους» και τις άλλες ελληνικές ομάδες.
Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League, μετά την κλήρωση που διεξήχθη στο Μονακό.
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το παρών στην κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League. Η κληρωτίδα έφερε αντιπάλους τις Γουέστ Χαμ Φράιμπουργκ, Μπάτσκα Τόπολα.
Μετά την κλήρωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην Cosmote TV, επισημαίνοντας.
«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα είμαστε καλύτεροι φέτος και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη δυνατή πορεία. Έχουμε αποκτήσει νέους παίκτες, που αναμφίβολα θέλουν και την περίοδο προσαρμογής, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».
Σε ερώτηση για το γεγονός πως υπάρχουν τέσσερις ελληνικές ομάδες σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είπε: «Καιρός ήταν, να έχουμε περισσότερους εκπροσώπους καθώς νιώθαμε μοναξιά να εκπροσωπούμε την χώρα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που συμβαίνει φέτος και θα ήταν καλύτερο αν είχαμε ελληνική ομάδα στους ομίλους του Champions League. Βλέπουμε τους αντιπάλους μας να προοδεύουν κι έτσι προοδεύουμε κι εμείς. Εύχομαι σε όλες να έχουν καλή πορεία και να αποδείξουν πως προοδεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για την πορεία που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπογράμμισε: «Πέρσι δεν ήμασταν καλοί. Υπήρξαν πολλοί λόγοι βέβαια γι’ αυτό. Φέτος θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ, στον προπονητή, στο τεχνικό τιμ και σε όλους που είναι στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Ολυμπιακός: Ας μιλήσουμε για τον Γιαζίτσι!
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
- Μπαρτζώκας: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»-Η εξήγηση για την ήττα από τη Βαλένθια
- Mιλγουόκι Μπακς: Περιμένουν με ψυχραιμία την επιστροφή του Αντετοκούνμπο
