ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η θέλησή του να έρθει στην Ευρώπη και το κρυφό «χαρτί»

Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής της μεταγραφικής του υπόθεσης και να γείρει τη πλάστιγγα υπέρ των «πρασίνων».

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε ο Αργεντινός δημοσιογράφος για τη πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ιντεπεντιέντε για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι «κόκκινοι κοριοί» δεν έχουν απαντήσει ακόμα στους «πράσινους».

Αυτό γίνεται επειδή επιθυμούν ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ για την πώλησή του ενώ το «τριφύλλι» προσέφερε 800.000$ ήτοι περίπου 680.000 ευρώ. Βέβαια, οι Αργεντίνοι δείχνουν διατεθειμένοι να κατέβουν για να ολοκληρωθεί το deal, αλλά το πόσο είναι άγνωστο.

Υπάρχει, όμως, ένα σημείο-κλειδί στη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση κι αυτό είναι ο ίδιος ο παίκτης

Βλέπετε ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ θέλει πάρα πολύ να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη κι αυτό μόνο υπέρ του Παναθηναϊκού μπορεί να λειτουργήσει, αφού ο ίδιος μπορεί να πιέσει αρκετά προς αυτήν την κατεύθυνση εξαιτίας των χρεών που υπάρχουν από μέρους της Ιντεπεντιέντε στο πρόσωπό του.

Το Γενάρη που μας πέρασε η αργεντίνικη ομάδα του χρωστούσε περισσότερα από 100.000 ευρώ και ο Παλάσιος αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις για ένα διάστημα. Τότε εμφανίστηκε η Αλ-Ιτιχάντ, την φανέλα της οποίας θα μπορούσε να φοράει σήμερα ο Αργεντινός, αλλά η συμφωνία ναυάγησε τη τελευταία στιγμή.

Οφειλές, όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν στο πρόσωπό του κι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία επιπλέον πίεση προς την πλευρά της Ιντεπεντιέντε.

Η αργεντίνικη ομάδα κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, που είχε αγοράσει από την Πατσούκα αντί 2.100.000€ (το άλλο 50% έχει μείνει στην κατοχή της μεξικανικής ομάδας), όμως ο Παναθηναϊκός αποσκοπεί στο να αποκτήσει ένα ποσοστό αρκετά μικρότερο από το συνολικό των «κόκκινων κοριών», πράγμα που σημαίνει ότι σε μία ενδεχόμενη πώλησή του από το «τριφύλλι» εκείνοι θα έχουν και επιπλέον όφελος, αν η ομάδα που ενδιαφέρεται θελήσει να αγοράσει σημαντικό ποσοστό του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News