Ολυμπιακός Μεταγραφές: Βόμβα από τη Σερβία ο Ινμπόμ στον Ερυθρό Αστέρα!

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα πωληθεί στον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με το Mozzart Sport της Σερβίας και ο Ολυμπιακός θα πάρει 5 εκατομμύρια ευρώ!

Μια μεταγραφική βόμβα αποκαλύπτει το σέρβικο ΜΜΕ Mozzart Sport αφού όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Ινμπόμ Χουάνγκ μετακομίζει στον Ερυθρό Αστέρα με τον Ολυμπιακό να παίρνει 5 εκατομμύρια ευρώ σε τρεις ετήσιες δόσεις για την πώληση αυτή.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξέλιξη έκπληξη η οποία, ωστόσο, μαρτυρά και την επιστροφή του Ινμπόμ στη… λογική. Γιατί ο Νοτιοκορεάτης χαφ είχε κάνει μια κανονική… ανταρσία εγκαταλείποντας ξαφνικά τον Ολυμπιακό πριν από ευρωπαϊκό ματς (Γκενκ) λέγοντας ότι δεν έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και είναι ελεύθερος να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Έτσι μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε για την πατρίδα του. Από πλευράς Ολυμπιακού ωστόσο είπαν από την πρώτη στιγμή ότι ο παίκτης έχει κανονικά συμβόλαιο μαζί τους και θα διεκδικήσουν τα συμφέροντά τους μέσω της δικαστικής οδού.

Εν τέλει, μετά από μερικές εβδομάδες, φαίνεται ότι ο Ινμπόμ λογικεύθηκε και αφού βρέθηκε ομάδα να δίνει ένα καλό ποσό στον Ολυμπιακό για ‘κείνον, θα παραχωρηθεί καθώς πια η επιστροφή του στο λιμάνι ήταν αδύνατη μετά τη συμπεριφορά του και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

Ο Χουάνγκ θα αποτελέσει την πλέον ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα, αν όντως τελειώσουν όλα. Οι Σέρβοι έχουν πίεση χρόνου αφού θέλουν να τελειώσουν όλα σήμερα (4/9) ώστε μέχρι το βράδυ να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς του Champions League.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News