Ολυμπιακός Μεταγραφές: Επίσημα για 4 χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα ο Ινμπόμ Χουάνγκ

Ινμπόμ Χουάνγκ Ερυθρός

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νοτιοκορεάτης χαφ από τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας ρεκόρ σε μεταγραφή.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή έκπληξη με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει επισήμως την απόκτηση του Ινμπόμ Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό.

Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια με την ομάδα τους ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσαν / δίνουν ένα ποσό 5 με 5,5 εκατ.ευρώ στην ομάδα του Πειραιά για τη μεταγραφή και αυτομάτως κάνουν ρεκόρ. Ουδέποτε ο Ερυθρός Αστέρας έδωσε περισσότερα χρήματα για μεταγραφή.

Ο Χουάνγκ φέρθηκε με έναν αδιανόητα μη επαγγελματικό τρόπο φεύγοντας ξαφνικά από τον Ολυμπιακό, παραμονή του 1ου αγώνα με τη Γκενκ στο Γ.Καραϊσκάκης για τον 3ο προκριματικό του Europa League υποστηρίζοντας ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Έφυγε για την πατρίδα του και αφού… συνήλθε μετά από αρκετές μέρες (σ.σ.: αφού ο Ολυμπιακός είχε ήδη κινήσει δικαστικές διαδικασίες εις βάρος του Νοτιοκορεάτη) κατάλαβε ότι πρέπει να γυρίσει πίσω. Κι αφού προσπάθησε να… ρίξει γέφυρες με το Ρέντη αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή, κατάλαβε ότι θα πρέπει να βρει μια επιλογή ανάγκης. Κι αυτή ήταν ο Ερυθρός Αστέρας.

Ήλπιζε σε ομάδα από καλό πρωτάθλημα αλλά…

Προφανώς όταν έκανε την ανταρσία ο Ινμπόμ φαντάζονταν ότι θα βρεθεί μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα, από προηγμένο πρωτάθλημα, που θα κάνει πρόταση για ‘κείνον. Ωστόσο έμεινε με την ελπίδα και αναγκάστηκε να πει ναι στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News