Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ αποθέωσε τον Χουάνγκ και άνοιξε beef με οπαδό

Ο Χουάνγκ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νοτιοκορεάτη, είχε να πει τα καλύτερα. Αυτό που ακολούθησε, σίγουρα δεν το φανταζόταν…

Ο Μίτσελ είχε αγαστή συνεργασία με τον Ινμπόμ Χουάνγκ στη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν κάτι που θέλησε να το μοιραστεί. Δεν φαντάστηκε όμως ότι στη συνέχεια θα άνοιγε beef με οπαδό του συλλόγου, ο οποίος μίλησε με απαξίωση και για τους δύο…

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, έστω κι αν δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον Πειραιά. Στη σχετική ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από όλους σας. Όλες οι κριτικές που έχω λάβει δεν είναι τίποτα αν σκεφτώ την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε την περασμένη σεζόν. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και το βοηθητικό επιτελείο. Χαίρομαι που σας βλέπω να κάνετε εξαιρετική δουλειά στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για να πάρετε πίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος και επιτυχίες στο Europa League. Ευχαριστώ».

Στην ανάρτηση σχολίασε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Σαλγκάδο, ο οποίος έγραψε: «Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα που έχω συναντήσει ως προπονητής: σοβαρός, εργατικός, αξιόπιστος. Σε ευχαριστώ για όλα».

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος σχολίασε: «Ίδιοι ηλίθιοι και οι δύο. Η έπαρσή σας, σας καταστρέφει και τους δύο. Καλή τύχη στο… πουθενά Μίτσελ και καλή τύχη στη νέα σου ομάδα, μία από τις καλύτερες του κόσμου, Ινμπόμ Χουάνγκ».

Ο Μίτσελ πάντως δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του οπαδού του Ολυμπιακού: «Ευτυχώς ο Ολυμπιακός έχει τόσο… ευαίσθητους και ειλικρινείς οπαδός όπως εσύ, που γνωρίζουν πάντα την αλήθεια. Συνέχισε ως DJ, είμαι σίγουρος πως έχεις ένα εξαιρετικό μέλλον και ακολούθους. Ας κοιμάσαι μερικές φορές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News