ΑΡΣΕΝΑΛ: Ανανέωσε ο Τσάκα έως το 2024
Ο Ελβετός αμυντικός μέσος ανήρτησε φωτογραφία από τα γραφεία των «κανονιέριδων» όπου υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Γκράνιτ Τσάκα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο 28χρονος μέσος, ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στα γραφεία της αγγλικής ομάδας και βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
«Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά. Περήφανος που επεκτείνω την παραμονή μου στην Άρσεναλ», έγραψε χαρακτηριστικά ο παίκτης των «κανονιέριδων», που τον είχε διεκδικήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τη Ρόμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Απίθανος Μεντιλίμπαρ! – Έπιασε φτυάρι και καθάρισε το χιόνι στο Άμστερνταμ (pics)
- Ολυμπιακός: Τα Θρυλικά παιδιά του αστεράτου Μεντιλίμπαρ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Κύπελλο Ελλάδας: Πρόβλημα με το ΟΑΚΑ - Συζητήσεις για αλλαγή έδρας
