Μπρούνο Ενρίκε: Ο Ολυμπιακός τον έχει στο πρόγραμμα για το... 2024!

Θα γίνει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Φλαμένκο ο νέος Ροντινέι για τον Ολυμπιακό; Όλα τα στοιχεία για τον καπνό και τη φωτιά που υπάρχουν… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης στη Sportday του Σαββάτου 09/09.

Τελικά στον πολύ… καπνό γύρω απ’ τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Μπρούνο Ενρίκε και τον Ολυμπιακό  φαίνεται πως υπάρχει… φωτιά. Μεγάλη μάλιστα. Ο παίκτης, όπως λένε κάποιες σημαντικές πηγές, ήταν  στη λίστα του αθλητικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Αντόνιο Κορδόν, μαζί με τον Ολα Σολμπάκεν  και τον Σαντιάγκο Πιερότι.

Θα περίμενε κανείς ότι θα εξασθενούσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 32χρονο εξτρέμ, εφόσον αποκτήθηκε ο Νορβηγός. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Αν πιστέψουμε το χθεσινό δημοσίευμα της συνήθως έγκυρης και μεγάλης βραζιλιάνικης εφημερίδας O’Globo «υπάρχει ανησυχία στη Φλαμένγκο οτι ο Ολυμπιακός έχει ήδη προσεγγίσει κι έχει προσφέρει στον Μπρούνο Ενρίκε τριετές συμβόλαιο, που  θα αρχίσει απ’ τον Ιανουάριο του 2024».

Αναφέρεται ο προσεχής Ιανουάριος για ευνόητους λόγους, στα τέλη Δεκεμβρίου λήγει το τρέχον  συμβόλαιο του Ενρίκε με τη Φλαμένγκο, απ’ την οποία πέρυσι την ίδια μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκε  επίσης ως ελεύθερος ο Ροντινέι. Πάντως, σύμφωνα πάντα με την O’Globo υπάρχει σοβαρός  ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό, καθώς φέρονται να τον έχουν προσεγγίσει τόσο η Γκρέμιο, όσο κι η Σάο Πάουλο.

Ο Αντόνιο Κορδόν φέρεται να είχε απευθείας επαφές με τον ατζέντη του. Ο παίκτης λέγεται ότι βλέπει  πολύ θετικά την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και να σμίξει ξανά με τον Ροντινέι. Ο  Ολυμπιακός φέρεται να προσπάθησε να πάει πρώτα μέσω της Φλαμένγκο, αλλά η στάση της τον  ανάγκασε να υπαναχωρήσει και να δοκιμάσει το πλεονέκτημα του χρόνου.

Η «Φλα» θέλει να ανανεώσει με τον παίκτη και δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει  νωρίτερα με ένα λογικό ποσό αφού θα τον χάσει ελεύθερο σε τρεις μήνες.

Ο ατζέντης μίλησε μεν, αλλά…

Πριν από μία εβδομάδα ο ατζέντης του παίκτη φέρεται να κλήθηκε για να μιλήσει με τη διοίκηση της  Φλαμένγκο για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του. Μιλάμε για παίκτη που ετοιμάζεται να περάσει απ’ τα 32  στα 33 χρόνια και καταλαβαίνει κανείς ότι πιθανότατα θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του και  η τελευταία ευκαιρία για ένα καλό κομπόδεμα. Ο ατζέντης άκουσε ό,τι είχαν να του πουν, ωστόσο ξέρει  καλύτερα ότι μία μετακίνηση στην Ευρώπη θα απέφερε χρήματα και στον ίδιο και φυσικά στον  ποδοσφαιριστή που ως ελεύθερος θα πάρει κάτι παραπάνω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News