Γιώργος Τζαβέλλας: Παρελθόν από την Πεντίκσπορ μετά από 2 μήνες - Σε ποια ελληνική ομάδα συνεχίζει
Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχώρησε από την Πεντίκσπορ έπειτα από δύο μήνες και πλέον επιστρέφει και πάλι στη χώρα μας για λογαριασμό του Ατρομήτου.
Μόλις δύο μήνες και 46′ επίσημα λεπτά κράτησε η θητεία του Γιώργου Τζαβέλλα στην Πεντίκσπορ, αφού ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό.
Ο λόγος φαίνεται πως είναι οικογενειακά ζητήματα του ποδοσφαιριστή, κάτι άλλωστε που είπε και η πρώην ομάδα του στην ανακοίνωσή της, στην οποία τον ευχαρίστησε.
«Λύσαμε το συμβόλαιο με κοινή συμφωνία με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή μας Γεώργιο Τζαβέλλα, τον οποίο προσθέσαμε στην ομάδα μας στην αρχή της σεζόν, για οικογενειακούς λόγους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γεώργιο Τζαβέλλα για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα».
📢 Sezon başında kadromuza kattığımız profesyonel futbolcumuz Georgios Tzavellas ile kendisinin ailevi sebeplerinden dolayı karşılıklı anlaşarak sözleşme fesih işlemi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Georgios Tzavellas’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder,… pic.twitter.com/mBsu7PHAHu
— Pendikspor (@PendiksporK) September 11, 2023
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πάντως δεν πρόκειται να είνει χωρίς ομάδα, αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Για τον Τζαβέλλα πάντως ενδιαφέρον έδειξαν ο Βόλος αλλά και η Κηφισιά, με τον 35χρονο να επιλέγει όμως την ομάδα του Περιστερίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
