Ριβάλντο: Στο πλευρό του Γκεόργκι Χάτζι, ανακοινώθηκε στη Φαρούλ Κοστάντσα!

Είναι και οι δυο τους παίκτες-θρύλοι της Μπαρτσελόνα και πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Φαρούλ Κοστάντσα της Ρουμανίας. Ο Ριβάλντο αγόρασε μετοχές της ρουμανικής ομάδας, της οποίας ηγείται ο Γκεόργκι Χάτζι και στην οποία αγωνίζεται ο γιος του!

Ο Γκεόργκι Χάτζι έψαχνε επενδυτές για τη Φαρούλ Κοστάντσα και ο Ριβάλντο έδειξε θετικός σε αυτή την προοπτική. Και οι δυο τους άλλωστε έχουν φορέσει με επιτυχία τη φανέλα με το Νο 10 στη Μπαρτσελόνα, έστω και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ο Ρίμπο εξάλλου έχει αποδείξει ότι δεν βάζει σύνορα στο ποδόσφαιρο από τότε που ήταν ποδοσφαιριστής, καθώς δεν δίστασε να αγωνιστεί ακόμη και σε πρωταθλήματα που απείχαν από τα πρωτοκλασάτα, όπως αυτό του Ουζμπεκιστάν… Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και το κίνητρο ότι εκεί αγωνίζεται ο γιος του, τότε καταλαβαίνει ότι ήταν μια συνεργασία που έμελλε να συμβεί…

Ο Βραζιλιάνος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος γι’ αυτή τη συνεργασία στην επίσημη παρουσίαση: «To γεγονός ότι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και του Champions League, αποφάσισε να έρθει στη Φαρούλ αποδεικνύει ότι έχουμε δουλέψει καλά μέχρι τώρα. Είναι ένα νέο βήμα προς την κατεύθυνση να γίνουμε οι καλύτεροι».

Ο Ριβάλντο από την πλευρά του, είπε: «Παρακολουθώ το ρουμανικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετό καιρό και γνωρίζω αρκετά καλά το πρωτάθλημα. Η Ρουμανία είχε πάντα πολύ καλούς παίκτες, αντιπροσώπευε μια δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ειδικά την περίοδο που ο Γκεόργκι Χάτζι ήταν παίκτης. Έμεινα έκπληκτος πριν από μερικά χρόνια και δεν ήμουν ο μόνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τέτοια αντίδραση, όταν έμαθα πώς αποφάσισε να εμπλακεί διοικητικά μετά την απόσυρσή του. Το βρήκα απίστευτο. Με το όραμα και το πάθος που έχει, με την εμπειρία που έχω και εγώ, είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί η Φαρούλ είναι ένας παραδοσιακός σύλλογος της Ρουμανίας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει πολύ πιο δυνατός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News