Μαντί Καμαρά: Προκλήθηκε και ξέσπασε με αποκαλύψεις κατά του εκλέκτορα της Εθνικής Γουϊνέας

Μαντί Καμαρά: Προκλήθηκε και ξέσπασε με αποκαλύψεις κατά του εκλέκτορα της Εθνικής Γουϊνέας

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ξεκάθαρος σε όσα είπε ο εκλέκτορας της Γουϊνέας, Καμπά Ντιαβαρά για τους λόγους που δεν τον καλεί.

Ο Μαντί Καμαρά έχει περάσει πολλά τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό έχει μπει εξαιρετικά.

Δείχνει ξανά την ποιότητα του ο Μαντί Καμαρά που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει στον κορμό και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ωστόσο παραμένει εκτός κλήσεων της Εθνικής Γουϊνέας και είναι κάτι που τον στεναχωρεί.

Βέβαια ο εκλέκτορας της Γουϊνέας, Καμπά Ντιαβαρά, φέρεται να είπε πράγματα που τον ενόχλησαν. Αυτά ανέφερε χθες ο δημοσιογράφος, Μαμαντί Καμπά Ντιένγκ, ο οποίος αποκάλυψε μια κουβέντα που είχε με τον Ντιαβαρά για τον Μαντί Καμαρά.

«Δεν τρέχει στα παιχνίδια…Και στα αποδυτήρια δεν είναι σοβαρός, δημιουργεί προβλήματα, είναι απείθαρχος και προκαλεί τσακωμούς. Ο Καμπά Ντιαβάρα μου είπε ξεκάθαρα ότι όσο είναι προπονητής στην Εθνική, δεν θα καλέσει ποτέ στον Mαντί. Εγώ μάλιστα επέμειναν να επανεξετάσει την απόφαση του, αλλά ο φίλος μου Καμπά Ντιαβαρά μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι αυτός είναι υπεύθυνος», είπε σε εκπομπή που έχει σε ΜΜΕ της Γουϊνέας.

Για να έρθει η απάντηση του Μαντί Καμαρά αργά το βράδυ της Τρίτης μέσω του προφίλ του στο instagram:

«Παρακαλώ, μη με βάζετε σε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους, ειδικά τους οπαδούς της Εθνικής (Σύλι)! Είμαι Γουινέας όπως όλοι και ποτέ δεν αρνήθηκα να έρθω να παίξω για τη χώρα μου.

Να ξέρετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος στη γη και ότι πάντα είχα καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου, είτε στην Εθνική, είτε στον σύλλογο. Όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, πάντα ευχόμουν το καλύτερο για όλους τους συμπαίκτες μου, τόσο στην Εθνική, όσο και στον σύλλογο, αλλά στη ζωή κάθε ιστορία έχει ένα τέλος. Ο Θεός βλέπει τους πάντες, ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στους ανθρώπους.

Επαναλαμβάνω ξανά και για πολλοστή φορά, Kaba, αν επιλέξατε να μην με καλέσετε για την Εθνική, αποδέχομαι την απόφασή σας, αλλά επαναλαμβάνω, διαχειριστείτε την ομάδα σας όπως σας ταιριάζει, με τον σωστό τρόπο αντί να βάλετε τον εαυτό μου και να με φέρετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους. Αυτή η στάση είναι πολύ ασήμαντη. Αν δεν ξέρετε, συνεννοούμαι και μιλάω με πολλά αδέρφια μου για την Εθνική.

Ότι όσο είσαι στην Εθνική δεν θα βάλω ποτέ το πόδι μου εκεί ειλικρινά με κάνει να γελάω πάρα πολύ. Σταματήστε τις δημαγωγίες σας, πρέπει να σεβαστούμε λίγο ο ένας τον άλλον, ειδικά εσείς που ποτέ δεν θέλατε να παίξετε για τη Γουινέα και ακόμα και τότε, αν είναι ο Πασκάλ, ο Τίτι, ο Μανσάρε Σαμπέγκου, ο Κολοβάτ, ο Τραορέ, η ΑΚΒ… Αλλά όχι εσείς.

Ένας προπονητής σαν εσάς θα μου μιλήσει για τη Γουινέα;… Επιλέξατε τη Γουινέα ως εναλλακτική επιλογή, επειδή η Γαλλία δεν υπολόγιζε σε εσάς για την Εθνική της. Διαχειριστείτε την Εθνική όπως κρίνετε κατάλληλο, αλλά ένα πράγμα παραμένει σαφές ότι είμαστε όλοι πιστοί, εσείς έχετε τα σχέδιά σας και ο Θεός έχει επίσης το σχέδιό του. Η Γουινέα είναι η χώρα μου και θα μείνει για πάντα… Ο Θεός να μας προστατεύει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News