ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ: Έφτασε Θεσσαλονίκη και υπογράφει στον ΠΑΟΚ

Ο Άκπομ, που δέχθηκε μείωση αποδοχών για να βρεθεί στην Τούμπα, ετοιμάζεται για το δεύτερο ασπρόμαυρο κεφάλαιο της καριέρας του

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Τσούμπα Άκπομ για να ξεκινήσει το δεύτερο κύκλο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, 11 μήνες μετά την παραχώρησή του στην Μίντλεσμπρο. Ο Άγγλος επιθετικός πήρε το αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Τούμπα μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μίντλεσμπρο που προβλέπει τον ετήσιο δανεισμό του με απολαβές μικρότερες από αυτές που έχει συμφωνήσει με τον αγγλικό σύλλογο (ο Άκπομ χάρισε μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του) ενώ σε αυτό υπάρχει και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 3 εκ. Ευρώ.

Ο Άκπομ αναμένεται να είναι εκείνος που θα ανοίξει τον χορό των αφίξεων, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ανοικτές τις υποθέσεις των Μίτριτσα και Σίντκλεϊ και υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι αφίξεις τους στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες 48 ώρες. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τα κενά που υπήρχαν θα έχουν κλείσει, πλην από αυτό του επιτελικού μέσου εκεί που η υπόθεση Τζιοβίνκο παραμένει ανοικτή. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News