Λιονέλ Μέσι: Αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και άδειασαν οι εξέδρες!

Το ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο βασικός λόγος που γεμίζουν οι εξέδρες στα ματς της Ίντερ Μαϊάμι είναι γνωστό. Όπως αποδείχθηκε στην πράξη ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι μάλλον είναι ο… μοναδικός λόγος που οι οπαδοί πηγαίνουν στο γήπεδο!

Ο Λιονέλ Μέσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 38ο λεπτό στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με το Τορόντο. Αυτό που ακολούθησε, μάλλον δεν το περίμενε κανείς…

Σαν να μην έφτανε η ανησυχία για τον τραυματισμό του Αργεντίνου, οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι είδαν τις κερκίδες να… αδειάζουν μετά την αναγκαστική αλλαγή του. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Marca, φαίνονται οι οπαδοί της ομάδας του Μαϊάμι να αποχωρούν μαζικά στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ούτε αυτό, αλλά ούτε και η απουσία του Λιονέλ Μέσι πτόησαν τους παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι πάντως, που πήραν επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Τορόντο.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Αργεντίνου, στην Ίντερ Μαϊάμι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε άμεσα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και να μπορέσει να γίνει μια εκτίμηση για την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News