Αλ Ιτιχάντ: Ποιο μεγάλο «αστέρι» μπήκε στον... πάγο, τρεις μήνες μετά το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε

Τα πράγματα κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσονται στην Αλ Ιτιχάντ για τον Ζότα. Ο 24χρονος Πορτογάλος, τρεις μήνες μετά το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε, μπήκε στον… πάγο και ήδη ψάχνει τρόπο να φύγει.

Η πορεία του Ζότα στην Αλ Ιτιχάντ δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Από τις πρώτες μέρες φάνηκε ότι αυτός ο «γάμος» θα είχε προβλήματα. Και ήδη, σχεδόν τρεις μήνες μετά την υπογραφή του «χρυσού» συμβολαίου του, ο 24χρονος Πορτογάλος είναι ξένο σώμα στην ομάδα της Τζέντα.

Όπως έγινε γνωστό, η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε να βάλει στον… πάγο τον Ζότα, ο οποίος στο εξής δεν θα μπορεί να προπονείται με την πρώτη ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, με την ελπίδα ότι ο παίκτης θα πωληθεί τότε, ώστε να γίνει έστω κάποια απόσβεση για τα 29 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στη Σέλτικ για την απόκτησή του.

Ο Ζότα από την πλευρά του, εξετάζει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα και αν θα κρατήσει στάση αναμονής περιμένοντας να φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ελπίζοντας παράλληλα ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα αλλάξει γνώμη και θα τον δεχθεί ξανά στην ομάδα ή αν θα ζητήσει από τώρα διακοπή συμβολαίου, διεκδικώντας να εισπράξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώτο χρόνο της συμφωνίας.

 

 

 

Το εντυπωσιακό βίντεο της ανακοίνωσης του Ζότα από την Αλ Ιτιχάντ:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News