Αντουάν Γκριεζμάν: «Παιδιά, να πάτε με τη φανέλα της Ατλέτικο στο σχολείο!»
Το να είσαι Ατλέτικο και να πηγαίνεις σε σχολείο της Μαδρίτης, δεν πρέπει να είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Γι’ αυτό και μετά την επιβλητική νίκη των «ροχιμπλάνκος» επί της Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε… ιδέες!
Οι μαθητές των σχολείων της Μαδρίτης που υποστηρίζουν τη Ρεάλ μπορεί και να έχουν… βαρεθεί να πανηγυρίζουν. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για τα μικρά παιδιά που είναι οπαδοί της Ατλέτικο. Γι’ αυτό και μετά τη μεγάλη νίκη των «ροχιμπλάνκος» επί της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ο Αντουάν Γκριεζμάν προέτρεψε τους μαθητές να πάνε… υπερήφανοι στο σχολείο στη Δευτέρα (25/09), φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο!
«Παιδιά, πηγαίνετε αύριο στο σχολείο φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο!», δήλωσε στις κάμερες ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε στο 3-1 κόντρα στη Ρεάλ.
Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Ρεάλ τη φετινή σεζόν, που δεν πήρε τη νίκη, καθώς είχε 6/6 νίκες μέχρι το ματς με την Ατλέτικο, η οποία «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
