Μάντζιος για Ολυμπιακό: «Οι παίκτες θέλουν να παίζουν τέτοια ματς, να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Εurokinissi

Ο Άρης βρίσκεται στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Άκης Μάντζιος δίνει το στίγμα του και τις συμβουλές προς τους παίκτες του.

Ο Άκης Μάντζιος παραμένει αήττητος στα τρία παιχνίδια στον πάγκο του Άρη και το ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι το πιο δύσκολο μέχρι τώρα.

«Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει πολλούς καινούργιους, αλλά και πολλούς ποιοτικούς παίκτες, ένα πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά και στο ματς με τη Φράιμπουργκ η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτές τις δύο ημέρες και αναλύσαμε τον αντίπαλό μας όπως έπρεπε. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας για να ανταπεξέλθουμε», σχολίασε στη Nova ο τεχνικός του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε και για τις οδηγίες που θα δώσει στους παίκτες του: «Κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένα ντέρμπι και τέτοια παιχνίδια οι παίκτες τα αγαπούν και θέλουν να παίζουν! Χρειάζεται να έχουν πάθος, να βγάλουν προσωπικότητα και να παίξουν ποδόσφαιρο για να διεκδικήσουν τη νίκη. Μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία κρατήσαμε το μηδέν. Όπως αυτοπεποίθηση δίνουν οποιοσδήποτε βαθμός και οποιαδήποτε νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας σταδιακά βελτιώνεται σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Κρατάμε αυτό μετά από τρία παιχνίδια, που έχω ξεκινήσει με τα παιδιά, και προχωράμε. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομάδα μας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Μορόν: «Μας βοηθάει ότι κάποιοι παίκτες αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους, όπως ο Μορόν. Το εύκολο γκολ πάντα δίνει λύσεις στην ομάδα γενικότερα και το θέλουμε. Ο Μορόν δείχνει ότι έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ κι αυτό μας χρειάζεται! Και πέρα από τον Μορόν, όμως, υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι σιγά σιγά θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όλη η ομάδα να ανέβει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News