Παρασκήνιο: Γκέλα και από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ
EUROKINISSI

Η προσχεδιασμένη έκρηξη του Λουτσέσκου με τις ευχές του Σαββίδη και οι μουρμούρες για τον… Γιοβάνοβιτς. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Τρίτης (03/10).

Ξαφνικά, άρχισαν όλοι και ασχολούνται με τον Λουτσέσκου. Καλά, δεν διαβάζουν τον Τρελό; Δεν βλέπουν τι γίνεται; Μην τρελαθούμε κιόλας. Από προχθές το πρωί σάς κατέστησα σαφές ότι ο Ραζβάν κατέβηκε στην Αθήνα πλήρως «κουρδισμένος».

Πρώτη μούρη στο Καβούρι ήταν στη στήλη ο Ρουμάνος! Και έκανε ακριβώς αυτό που προεξοφλούσαν τα καρντάσια, τα οποία φρόντισαν να τον προετοιμάσουν για να κατεβεί στη Λεωφόρο και να τα κάνει όλα μαντάρα. Σας τα είχα σερβίρει όλα στο πιάτο. Διότι πολύ απλά με είχαν ενημερώσει αρμοδίως για το… κούρδισμα του Λουτσέσκου.

Τι είπε χθες ο Κυριάκος για να δείξει ότι στην ΠΑΕ ήταν απολύτως σύμφωνοι με τον προπονητή της ομάδας; Ότι ο Ραζβάν εξέφρασε τα συναισθήματά του που διογκώθηκαν την Πέμπτη με τον αγώνα της Πανάθας στην Τρίπολη και την Κυριακή.

Άρα, όσα είπε ο Ρουμάνος είχαν και την έγκριση του Σαββίδη. Ο άλλος Ιβάν διαφώνησε. Ο Γιοβάνοβιτς. Μόνο που έκανε κι αυτός την γκέλα του.

Βγήκε και είπε ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει διαμορφωθεί κάτι απ’ τις διαιτησίες εντός του γηπέδου κι όσοι τα λένε αυτά, το κάνουν για άλλοθι. Τοποθέτηση που προκάλεσε από αμηχανία έως εκνευρισμό στην Πανάθα, απ’ την οποία έχουν φωνάξει πολλές φορές για τη διαιτησία. Μόνο για τον Νταμπάνοβιτς είχε προκληθεί πόλεμος.

Ακόμα και σε πρόσφατη συνεδρίαση της λίγκας αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο διαιτητή ο Αλαφούζος. Πάνω στην προσπάθειά του να απαντήσει στον Λουτσέσκου, όμως, ο Γιοβάνοβιτς ακύρωσε επί της ουσίας όλη την επικοινωνιακή στρατηγική της ομάδας του. Κι αυτή η τακτική δεν άρεσε σε πολλούς μέσα στο Κορωπί, αλλά και στη Λεωφόρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News