Παπασταθόπουλος Μεταγραφές: Βρήκε την επόμενη ομάδα του!

Παπασταθόπουλος Μεταγραφές: Βρήκε την επόμενη ομάδα του!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βγάζει, προς το παρόν, από το μυαλό του την σκέψη για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει εκτός δράσης ενώ στο μυαλό του γυρνούσαν και σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση.

Ωστόσο αυτές μάλλον πάνε πίσω καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται για μια ακόμα ποδοσφαιρική πρόκληση. Η οποία ακούει στο όνομα Μπέτις. Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται μια ανάσα από το να κλείσει στην Μπέτις.

Ο τεχνικός της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι τον θέλει στην ομάδα, τουλάχιστον με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Be Soccer αλλά και η Mundo Deportivo. Η ισπανική ομάδα έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα, που θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ήθελε τον Παπασταθόπουλο και πριν από δύο χρόνια. Αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τον κέρδισε.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην Μπέτις. Μένει να φανεί αν θα γίνει τελικά καθώς θεωρείται τελειωμένη ιστορία πως θα πάει στην La Liga.

Βέβαια θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον 35χρονο άσο, ο οποίος στην παρούσα φάση κάνει ατομικές προπονήσεις. Και δεν έχει πει το παραμικρό για το μέλλον του, σε όσους τον έχουν προσεγγίσει.

Το καλοκαίρι υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρέμεινε στην Ελλάδα.

Μάλλον τώρα αναμένεται να υπάρξουν νέα για την επόμενη κίνηση που θα κάνει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News