Καρίμ Μπενζεμά: Ισραηλινός τερματοφύλακας τον αποκάλεσε «που@@@ γιο»!

Τα λόγια συμπαράστασης του Καρίμ Μπενζεμά στον λαό της Παλαιστίνης, προκάλεσαν την οργή του Ισραηλινού τερματοφύλακα Ντουντού Αουάτ, ο οποίος εξύβρισε τον Γάλλο σε πέντε διαφορετικές γλώσσες!
Με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ο παλαίμαχος Ισραηλινός τερματοφύλακας Ντουντού Αουάτ επιτέθηκε λεκτικά μέσω X (πρώην Twitter) στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον λαό της Παλαιστίνης.
Ο Ντουντού Αουάτ, ο οποίος είχε μακρά θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, χαρακτήρισε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή «που…..ς γιο», αναρτώντας μάλιστα τη συγκεκριμένη βρισιά σε πέντε διαφορετικές γλώσσες! Στα ισραηλινά, τα γαλλικά, τα αγγλικά, τα αραβικά και τα ισπανικά.
Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αναφέρει ότι «προσεύχεται για τους κατοίκους της Γάζας που είναι και πάλι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται ούτε γυναίκες ούτε παιδιά».
אתה בן זונה גדול !
Tu es un gros fils de pute !
You are a big son of a bitch!
أنت ابن كبير للعاهرة!
Eres un hijo de puta
— DuduAouate🇮🇱 (@RealDuduA) October 15, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη για το Πάσχα
- Παναθηναϊκός Aktor: Η σπόντα του Ναν, για το βραβείο του MVP του Απριλίου στην Euroleague
- ΠΑΟΚ: Το απίστευτο στατιστικό στα πλέι οφ - Ό,τι πάει μέσα... γράφει!
- Ολυμπιακός Μπρούνο: «Έσκαβε» συνεχώς ώσπου... έπεσε σε διαμάντι
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επικό video που ετοίμασε το NBA με τα highlights της regular season