Ομοσπονδία Σουηδίας: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα της επίθεσης»

Μια ημέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπου δύο Σουηδοί βρήκαν το θάνατο από σφαίρες ισλαμιστή που ισχυρίστηκε πως είναι μέλος του ISIS, η σουηδική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το παιχνίδι του Βελγίου με τη Σουηδία διακόπηκε στο ημίχρονο, μόλις τα μέλη της σουηδικής αποστολής ενημερώθηκαν για το θάνατο δύο συμπατριωτών τους, από τις σφαίρες τρομοκράτη στις Βρυξέλλες. Πλέον η UEFA είναι αυτή που θα αποφασίσει για το παιχνίδι.

Η σουηδική ομοσπονδία εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: 

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο γνωρίζει τη θλίψη», αναφέρει  η SvFF. «Χθες χάσαμε τραγικά δύο γαλαζοκίτρινους οπαδούς, στο γήπεδο στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να στηρίξουν την εθνική μας, τη Σουηδία, με τη φανέλα της γαλαζοκίτρινης εθνικής ομάδας. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων

Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβήθηκες και ανησύχησες. Παρόλα αυτά, παρέμεινες ήρεμος και ακολουθούσες τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News