Άρης-Πανσερραϊκός: Στον πάγκο Νταρίντα και Οντουμπάτζιο
Αυτοί είναι οι έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ακης Μάντζιος για τον αγώνα με τον Πανσερραικό.
O Άρης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά την αντιστροφή της έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τις επιλογές για την βασική ενδεκάδα και άφησε εκτός βασικού σχήματος τον ανέτοιμο Νταρίντα και τον Οντουμπάτζιο:
Άρης: Κουέστα,Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Μορόν.
Στον πάγκο είναι οι Χουτεσιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουκουρέ, Σαμόρα, Ματαρίτα, Νταρίντα, Οντουμπάτζιο, Μόμπεργκ Κάρλσον, Παναγίδης. Αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Πάβιτσιτς και Φατόρε.
Πανσερραϊκός: Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Χατζηστραβός, Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
