ΠΑΟΚ: Πετάει για Σκωτία με μόνο δυο απουσίες
Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει από απόψε για Σκωτία ενόψει Πέμπτης για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν.
Με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Αμπερντίν για την τρίτη αγωνιστική του Conference League, καθώς το απόγευμα η αποστολή αναχωρεί με προορισμό τη Σκωτία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιχό Μεϊτέ και τον ανέτοιμο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Στη λίστα των ανέτοιμων είναι και ο Φιλίπε Σοαρες, με τον Πορτογάλο να κάνει ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο αλλά να μη λογίζεται ως απουσία από τη στιγμή που δεν είναι δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:
Ζίβκοβιτς Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.
Την Τετάρτη (25/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
