Παπασταθόπουλος: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με την Μπέτις

Παπασταθόπουλος: Το παρασκήνιο της συμφωνίας με την Μπέτις

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μπέτις, Ραμόν Πλανές.

Μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα της Ρεάλ Μπέτις με τον Άρη Λεμεσού ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ραμόν Πλάνες, προέβη σε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που αποτελεί απο χθες (26/10) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε ώστε να καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Μαρκ Μπάρτρα.

«Θα συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, με έναν σημαντικό τρόπο. Θα μας ενισχύσει και πιστεύω ότι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Όταν ο Μπαρτρά τραυματίστηκε, καταλάβαμε ότι έπρεπε να υπογράψουμε έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα έναν καλό κεντρικό αμυντικό. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο και σε συνδυασμό με το σημερινό ματς (σ.σ.: χθεσινό) στην Κύπρο τα πράγματα περιπλέχθηκαν. Αλλά είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, είναι ήδη στη Σεβίλλη και αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Πέρυσι έπαιξε πολλά παιχνίδια, κάτι που εκτιμήσαμε και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να βοηθήσει. Οι ιατρικές εξετάσεις του Σωκράτη ήταν πολύ θετικές, είναι σε καλή κατάσταση. Του λείπει ο ρυθμός αγώνα, αλλά είναι σωματικά καλά».

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News