Ολυμπιακός Έφεση: Αποκάλυψη - Το δεδικασμένο που δικαιώνει τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός πήγε απόλυτα προετοιμασμένος στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και οι νομικοί του εκπρόσωποι Καρπετόπουλος και Δημακόπουλος παρουσίασαν αποδεικτικά στοιχεία για την κατάσταση του Χουανκάρ, ενώ αποκάλυψαν ότι υπάρχει δεδικασμένο, με ματς που τελικά διεξήχθη κανονικά και μάλιστα με απόφαση από τους ίδιους δικαστές!

Η ακροαματική διαδικασία της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σαφέστατα και είχε αποκαλύψεις. Αποκλειστικά και μόνο από την πλευρά του Ολυμπιακού, που πέρασε στην επίθεση και μάλιστα αιφνιδίασε απόλυτα τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι μόνο το χαρτί που παρουσίασε ο Ολυμπιακός και στο οποίο φαίνεται πως ο Χουανκάρ, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο νοσοκομείο και μέχρι την έξοδό του σε αυτό, δεν παρουσίαζε σημάδια αστάθειας, αλλά και ζάλης. Είναι και ότι μπορεί στο «Υγεία» όταν και εξετάστηκε περίπου στις 23:30 με ακοόγραμα, θα φαινόταν ουσιαστικά πως είχε κουφαθεί από το ένα αυτί (η εξέταση έδειξε 90 με φυσιολογικό όριο το 10), αλλά ότι και λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 00:49 όταν και μετέβη στο διπλανό «Μητέρα» για την ίδια εξέταση, αυτή έδειξε ότι είχε πλέον δείκτη 30! Ραγδαία βελτίωση δηλαδή, η οποία όμως ιατρικά δεν στέκει.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, κ. Καρπετόπουλος, είχε και μια ακόμα έκπληξη για την πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά και για την ίδια την επιτροπή εφέσεων. Όπως ανέφερε, ουσιαστικά η ίδια επιτροπή (2/3 δικαστές που βρίσκονταν την Παρασκευή στην έδρα) σε ανάλογο περιστατικό που έχει συμβεί στην ΕΠΣ Ηλείας, είχε αποφασίσει να κρίνει τον αγώνα κατά της ομάδας που αποχώρησε από το γήπεδο.

Όπως μάλιστα τόνισε ο κ. Καρπετόπουλος, σε εκείνο το παιχνίδι, ο γιατρός του αγώνα είχε διαβεβαιώσει το διαιτητή ότι ο ποδοσφαιριστής που είχε υποτίθεται τραυματιστεί ήταν απόλυτα ικανός για να συνεχίσει την αναμέτρηση. Ο παίκτης και η ομάδα του παρουσίασαν έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία ήταν… ετοιμοθάνατος, όμως η επιτροπή δέχτηκε ότι ο γιατρός του αγώνα είχε σωστά κρίνει και ενημερώσει και τον διαιτητή.

Στην περίπτωση του ντέρμπι ο γιατρός αγώνα δεν είχε δώσει τέτοια διαβεβαίωση στον διαιτητή, δεν πήρε ποτέ ξεκάθαρη θέση και όποια απόφαση πήρε ο διαιτητής για τη μη συνέχιση του αγώνα, ήταν είτε γιατί δεν είχε την διαβεβαίωση του γιατρού για την ικανότητα ή όχι του παίκτη, είτε γιατί είχε παρέλθει πλέον μεγάλο χρονικό διάστημα από την διακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Παναθηναϊκός αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη αυτή και μάλιστα δύο φορές ρωτήθηκε από την έδρα για το αν οι ίδιοι είχαν ξεκάθαρη εικόνα από τον γιατρό του αγώνα και τις δύο φορές η απάντηση ήταν του στυλ: «ούτε για το αν μπορεί, ούτε για το αν δεν μπορεί να αγωνιστεί ο παίκτης, είχαμε ξεκάθαρη απάντηση από τον γιατρό».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News