Παναθηναϊκός Γιοβάνοβιτς: «Σημαντικό τρίποντο, μας δίνει ηρεμία στη διακοπή»
O Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη σημαντικότητα του αποτελέσματος κόντρα στην Κηφισιά, τονίζοντας πως οι βαθμοί θα δώσουν ηρεμία στον Παναθηναϊκό, πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Καισαριανή και την Κηφισιά με το γκολ του Μαντσίνι και κράτησε τη διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα, καθώς δίνει ηρεμία στην ομάδα του, εν όψει και της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες.
Αναλυτικά:
«Χρειάστηκε υπομονή, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κηφισιά μπορεί να αμυνθεί καλά και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Επιτεθήκαμε υπομονετικά, ψάχναμε το γκολ με διαφορετικούς τρόπους. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα, για να είμαστε ψύχραιμοι και παρότι δεν είχαμε το υπέρ μας σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι τα καταφέραμε.
«Είναι σημαντικό να πάμε στη διακοπή με ηρεμία για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε στο επόμενο μπλοκ παιχνιδιών με οκτώ ματς σε 24 μέρες με στόχους σε τρεις διοργανώσεις. Όταν πηγαίνεις σε μια διακοπή με νίκη μπορείς να δουλεύεις με ηρεμία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
