Παρασκήνιο: Ένα βράδυ στα μπουζούκια με μόνο απόντα τον... Χουάνκαρ - Στην... Υγειά του

Eurokinissi

Το παρεάκι που διασκέδαζε πρόσφατα με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου φανερώνει πολλά για το «χειρουργείο» του Ολυμπιακού στην υπόθεση της διακοπής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μόνο ο Χουάνκαρ έλειπε από το τραπέζι στη μεγάλη πίστα της Αθήνας.

Ο Χουάνκαρ πήρε… απουσία από την πρόσφατη έξοδο μιας εκλεκτής παρέας στα αθηναϊκά μπουζούκια, διαβάζουμε στον «Πρωταθλητή» της Δευτέρας (20/11)!

Σε αυτά τα μέρη άλλωστε, η μουσική παίζει δυνατά και του Ισπανού πονούσε το… αυτάκι του!

Η σύνθεση της παρέας βέβαια, που βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του Vox και διασκέδασε με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ίσως βγήκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν την επίτευξη του στόχου τους: την τιμωρία του Ολυμπιακού!

Τόση προσπάθεια άλλωστε έγινε από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, να μην το πανηγυρίσουν;

Ποιοι ήταν στο ίδιο τραπέζι; Γνωστοί και μη εξαιρετέοι και πρωταγωνιστές στο σκανδαλώδες ζήτημα που αφορούσε τη διακοπή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τη μετέπειτα βαθμολογική «εξόντωση» των Πειραιωτών.

Πρώτος και καλύτερος ο CEO του ομίλου Υγεία-Μετροπόλιταν κ. Σπυρίδης. Μαζί και ο γιατρός του Γιάννη Αλαφούζου, κ. Πολιτάκης, ο οποίος είναι διευθυντής της Παθολογικής στο (περίφημο) Υγεία. Οι δύο άνδρες συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, ενώ στην παρέα βρέθηκε και η πρώην ιδιοκτήτρια του Υγεία, Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Το Υγεία άλλωστε έπαιξε τα… ρέστα του για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με τις αλλοπρόσαλλες γνωματεύσεις του!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News