Φρανσίσκο Κονσεϊσάο: Σκόραρε όπως ο πατέρας του 14 χρόνια μετά...στην ίδια εστία

Ο πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο σκόραρε το 2009 ένα ασύλληπτο γκολ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Έπειτα από 14 χρόνια ο γιος του Φρασνίσκο αποφάσισε να τον μιμηθεί.
Φαίνεται πως η Τρίπολη ταιριάζει στην οικογένεια Κονσεϊσάο. Ο νεαρός αστέρας της Πόρτο και γιος του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ, Φρανσίσκο πέτυχε χθες ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Στο ματς U21 απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, ο μικρόσωμος Πορτογάλος άνοιξε στο 30ο λεπτό το σκορ, με μια υποδειγματική εκτέλεση εκτός περιοχής.
Η παροιμία όμως λέει πως «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει». Έτσι λοιπόν ο πατέρας Σέρτζιο, στις 5 Απριλίου του 2009 πέτυχε ένα πανομοιότυπο γκολ στην ίδια ακριβώς εστία και στο ίδιο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με τον Αστέρα, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο δικέφαλος του Βορρά με γκολ του αρχηγού του στο 80ο λεπτό, κλείδωσε τη νίκη με 0-2 στην Αρκαδία.
Έπειτα από 5.342 ημέρες, ο 20χρονος γιος του και παίχτης του στην Πόρτο, έκανε περήφανο τον πατέρα του. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς 2 λεπτά μετά ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για την Εθνική Ελλάδος και ο Παναγίδης στο 50′ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την γαλανόλευκη. Έτσι λοιπόν η Πορτογαλία δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, με τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο παρόλα αυτά να μας χαρίζει ένα μυθικό deja vu.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το καλό για τον οργανισμό είναι ότι… εθίστηκε!
- Ολυμπιακός: Τα χρήματα που παίρνουν οι πρωταθλητές με την είσοδο στη League Phase του Champions League
- Παρασκήνιο: Η Μπενφίκα καλοβλέπει Ντέλια-Φώτη
- Καιρός: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Μεγάλη Παρασκευή
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ρεάλ - Μπάγερν που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague