Εθνική Ελλάδας: Εκτός έδρας ο τελικός των πλέι οφ του Euro 2024

Μακριά από το γήπεδό της θα αγωνιστεί στον τελικό των μπαράζ η Ελλάδα, σε περίπτωση που περάσει από τον ημιτελικό με το Καζακστάν. Σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο το ματς της 26ης του Μαρτίου.

Άτυχη στάθηκε η Εθνική μας ομάδα στην κλήρωση που έγινε για την έδρα του τελικού των μπαράζ του Euro 2024, καθώς θα αγωνιστεί σε μονό παιχνίδι εκτός έδρας σε περίπτωση που περάσει από το Καζακστάν.

Συγκεκριμένα θα παίξει στην έδρα του νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο, κάτι που σίγουρα δυσκολεύει το έργο των διεθνών, που στον ημιτελικό θα παίξουν στην ΟΠΑΠ Αrena.

Το πρώτο βήμα είναι η νίκη επί του Καζακστάν στην «OPAP ARENA» στις 21 Μαρτίου 2024 και μετά θα ταξιδέψει είτε στην Γεωργία είτε στο Λουξεμβούργο για τον τελικό του Path C. Ο αγώνας που θα δώσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας θα γίνει πέντε μέρες μετά τους ημιτελικούς (26 Μαρτίου).

Γνωστή έγινε και η διαδρομή και στα Path A και Path B.

Στο πρώτο η τύχη χαμογέλασε Ουαλία ή Φινλανδία ενώ στο δεύτερο ο νικητής του Ισλανδία-Ουκρανία θα είναι η γηπεδούχος ομάδα. Στην περίπτωση των Ουκρανών θα αγωνιστούν στο γήπεδο που θα δηλώσουν.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News